Navigatie

Teksten op maat
Ben je op zoek naar een pakkende positieve tekst voor je praktijk? Een slogan, webtekst of andere uiting voor je onderneming? Samen maken we er iets bijzonders van.

In jouw eigen woorden
Bij het verhaal van je onderneming moet je je thuis voelen. Zodat je het vol trots aan de wereld laat zien en van binnen voelt: dit ben ik! Met een frisse blik gaan we kijken naar jou en je werk. Wat doe je, wat beweegt je? Je zult verrast zijn hoe goed jij jezelf kent en weet wat je wilt verwoorden. We gaan ontspannen te werk en nemen de tijd om stil te staan bij wat jij de wereld biedt.

Het goede gevoel
In alles wat ik schrijf zit een positieve ombuiging. Je herkent het in de Goeie zin en Bloemwoord teksten. Een manier van schrijven die na jaren heel vertrouwd is. Spreken mijn teksten je aan en wil je die stijl graag terug zien in jouw bedrijf? Neem contact met me op, ik vertel je graag meer over de mogelijkheden.

 

 

Dichtbij jezelf kun je

nooit verdwalen
 

 

 

 


Extra informatie

Voor wie
Je hebt een praktijk of onderneming en je wilt graag dat de teksten op je website bij jouw persoon en bedrijf aansluiten. Misschien denk je al langer: wie ik ben en wat ik doe matcht niet écht met hoe ik het omschrijf. Dat kan beter!

Werkwijze
We hebben al even contact gehad aan de telefoon (kennismaking) Zodra we beginnen merk je hoe leuk het is om met je eigen onderneming bezig te zijn.

  • je ontvangt gerichte vragen om tot de kern te komen. Wie ben je en waar sta je voor? Die beantwoordt je eerst voor jezelf; schriftelijk, mondeling of in de vorm van een moodboard. 
  • we nemen samen persoonlijk de antwoorden door, formuleren het doel en om welke teksten het gaat. Ik vertel je de verwachte tijdsduur en kosten.
  • je ontvangt de concept-teksten, jouw aanvullingen en opmerkingen worden verwerkt tot een definitieve versie.

Het gaat om zoveel meer dan tekst alleen, je krijgt ook (nieuwe) energie, plezier en richting! Ik kies bewust voor deze persoonlijke benadering, betrokken en dichtbij jou en jouw bedrijf.* 

Kosten
Een kennismaking is gratis en vrijblijvend. Gaan we aan de slag dan duurt een traject 3 tot 10 uur. Mijn uurtarief is 57,50 euro exclusief btw en eventuele reiskosten van 0,25 cent per kilometer. Afspreken in een straal van 5 km rondom Oisterwijk is kosteloos. 

Meer weten?
Neem gerust contact op via info@bloemwoord.nl of bel naar 085-8771974

 

*ik schrijf geen commerciële teksten, zoals mailings, gericht op het verkopen van je product. Ook implementatie van de teksten op je website en/of het ontwerpen van een huisstijl vallen buiten dit kader. 

 

© 2016 - 2019 Bloemwoord - Goed gevoel kaartjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel