Teksten op maat
Ben je op zoek naar een pakkende tekst voor je praktijk? Een slogan, webtekst of andere uiting voor je onderneming? Die kan ik voor je maken! Of misschien zijn er al teksten die je graag wilt opfrissen? Dat is ook mogelijk.

In je eigen woorden
Bij het verhaal van je onderneming moet je je thuis voelen. Zodat je het vol trots met de wereld deelt en van binnen voelt: dit ben ik.  Aan de hand van gerichte vragen krijg je een frisse kijk op je werk. Wat doe je en waarom? Je zult verrast zijn over hoe goed je jezelf kent. We nemen de tijd om stil te staan bij wat je te bieden hebt en hoe je dat het liefst wilt verwoorden.

Het goede gevoel
In alles wat ik schrijf zit een positieve ombuiging. Je herkent het in de Goeie zin en Bloemwoord teksten. Een manier van schrijven die na jaren heel vertrouwd is. Spreken mijn teksten je aan en wil je die stijl graag terug zien in jouw bedrijf? Neem contact met me op, ik vertel je graag meer over de mogelijkheden.

 

 


Extra informatie

Voor wie
Je hebt een praktijk of onderneming en je wilt graag dat de teksten op je website bij jouw persoon en bedrijf aansluiten. Misschien denk je al langer: wie ik ben en wat ik doe matcht niet écht met hoe ik het omschrijf. Dat kan anders!

Werkwijze
We hebben contact gehad aan de telefoon (kennismaking) en je wilt er graag mee verder.

  • je ontvangt vragen om tot de kern te komen. Wie ben je en waar sta je voor in je werk? Deze vragen beantwoordt je eerst voor jezelf; schriftelijk, mondeling of in de vorm van een moodboard. Je kiest een manier die bij je past.
  • we nemen samen persoonlijk, face-to-face, de antwoorden door, formuleren het doel en om welke teksten het gaat. Ik vertel je de verwachte tijdsduur en kosten.
  • je ontvangt de concept-teksten, al jouw aanvullingen en opmerkingen worden verwerkt tot een definitieve versie.

Je zult merken hoe leuk het is om op deze manier met je onderneming bezig te zijn. Het gaat om zoveel meer dan tekst alleen, het geeft ook nieuwe energie, plezier en richting. Ik kies bewust voor deze persoonlijke benadering, betrokken en dichtbij jou en je bedrijf.* 

 

Meer weten?
Neem gerust contact op met Martine via info@bloemwoord.nl of bel naar 085-8771974.  Een telefonische kennismaking is vrijblijvend en kosteloos.

*ik schrijf geen commerciële teksten, zoals mailings, gericht op het verkopen van je product. Ook implementatie van de teksten op je website en/of het ontwerpen van een huisstijl vallen buiten dit kader. 

© 2016 - 2020 Bloemwoord - Goed gevoel kaartjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel