Navigatie

Verspreid positiviteit, doe mee!
Bloemwoord is een initiatief om de wereld een klein beetje mooier te maken. Met originele tekstkaartjes om uit delen, waar je ook bent en aan wie je maar wilt. Ter inspiratie, als steuntje in de rug of om dankjewel te zeggen. 

 

Missie
Het is onze missie om het schenken van positieve aandacht aan jezelf en de ander vanzelfsprekend te laten zijn. Om stil te staan bij momenten waar je anders misschien aan voorbij gaat.

Pijlers
Bij het bereiken van onze doelen handelen we vanuit een aantal pijlers.

  • Aandacht. Met aandacht en betrokkenheid communiceren en handelen is een belangrijke waarde binnen ons dagelijkse werk. Zowel richting klanten, samenwerkingspartners als leveranciers. Oftewel zelf doen wat je anderen aanreikt.
  • Creëren van waarde. Wij willen met ons concept maatschappelijke meerwaarde creëren door bij te dragen aan de sociale cohesie. Geld verdienen is dus niet ons primaire doel maar het helpt ons wel om de bestaande kaartjes te blijven verspreiden en nieuwe lijnen te bedenken. 
  • Echt zijn. In onze drukke, overwegend rationeel ingestelde, maatschappij zijn wij allemaal voelende mensen. Vol mogelijkheden en kracht. Wij gaan ervan uit dat het kracht geeft om je gevoel te tonen en echt te zijn. Juist ook in verdrietige tijden.
  • Pionieren. Positieve kaartjes voor ieder moment, om uit te delen aan wie je maar wilt, waar je ook bent. Het concept is nieuw, het plan ambitieus. Het gaat over je laten raken, contact maken van mens tot mens. Wij geloven in de krachtige werking van die vorm, op zoveel verschillende manieren, en gaan voor een sneeuwbaleffect. Er is in onze maatschappij vaak een drempel om je naar een ander of jezelf daadwerkelijk positief, open of kwetsbaar op te stellen. Wij willen die drempel slechten door mensen te enthousiasmeren om mee te doen.

Verder reiken
De kaartjes vonden hun weg al naar vele particulieren maar ook naar, onder andere, trainers, coaches, leerkrachten, psychologen, winkeliers. Geweldig! We streven ernaar om nog véél meer mensen te bereiken en samen te gaan voor ons doel: echte verbondenheid creëren middels het kleine gebaar. Velen hebben inmiddels ervaren dat de kaartjes een nieuwe beleving zijn van geven en krijgen. Een eenvoudig maar doeltreffend middel tot verbinding en geluk. 

Wat kun je doen?
Voel je je betrokken bij onze missie? Heel leuk als je wilt helpen! Hoe? Er zijn verschillende manieren. 

  • Like onze Facebook pagina en deel onze berichten. Helemaal mooi als je erbij wilt vermelden wat voor jou de waarde van onze kaartjes is.
  • Ieder verkocht product is er één. Als je voor jezelf of een ander, je werk of bedrijf de kaartjes koopt geef je ons de mogelijkheid om te (blijven) bestaan en verder te groeien en bloeien. Je ondersteunt met je aankoop een klein Nederlands bedrijf en een met trots en toewijding gemaakt product, in Nederland ontworpen en lokaal gedrukt op verantwoord papier. 
  • Heb je ervaring met instellingen of bedrijven waar de kaartjes goed zouden passen? Bijvoorbeeld een ziekenhuis, basisschool, schoonheidssalon of psychologenpraktijk? Werk je bij een zorginstelling waar men graag een positief gebaar maakt richting vrijwilligers of bewoners? Gebruik je de kaartjes zelf al en hebben je collega's misschien interesse? Vertel hen over ons of geef je tip door via info@bloemwoord.nl. 
  • Deel onze folders uit. Via info@bloemwoord.nl kun je een pakketje van 10 folders opvragen. Gratis, om te verspreiden onder bekenden of klanten van wie jij denkt dat ze van het bestaan moeten weten. Vermeld je naam en adresgegevens en je ontvangt de folders in de brievenbus.

Dankjewel!

Onze geregistreerde handelsmerken zijn Goeie zin® en Bloemwoord®. 

© 2016 - 2019 Bloemwoord - Goed gevoel kaartjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel