Verspreid positiviteit, doe mee!
Bloemwoord is een initiatief om de wereld een klein beetje mooier te maken. Met originele tekstkaartjes om uit delen, waar je ook bent en aan wie je maar wilt. Ter inspiratie, als steuntje in de rug of om dankjewel te zeggen. 

 

Missie
Het is mijn missie om het schenken van positieve aandacht aan jezelf en de ander vanzelfsprekend te laten zijn. Om stil te staan bij momenten waar je anders misschien aan voorbij gaat.

Pijlers
Bij het bereiken van die doelen zijn een aantal dingen van belang:

  • Aandacht. Met aandacht communiceren en handelen is een belangrijke waarde binnen mijn dagelijkse werk. Zowel richting klanten, samenwerkingspartners als leveranciers. Ofwel: zelf doen wat ik anderen aanreik.
  • Creëren van waarde. Met mijn idee wil ik maatschappelijke meerwaarde creëren door bij te dragen aan de sociale cohesie. Geld verdienen is niet het primaire doel maar het helpt wél om nieuwe kaartjes te kunnen maken.
  • Echt zijn. In onze drukke, overwegend rationeel ingestelde, maatschappij zijn wij allemaal voelende mensen. Vol mogelijkheden en kracht. Je gevoel tonen en echt zijn is heel waardevol. Juist ook in verdrietige tijden.
  • Pionieren. Kaartjes voor ieder moment, om uit te delen aan wie je maar wilt, waar je ook bent. Het concept is nieuw, het plan ambitieus. Het gaat over je laten raken, contact maken van mens tot mens. Ik zie de krachtige werking van die vorm op zoveel verschillende manieren. Er is in onze maatschappij vaak een drempel om je daadwerkelijk positief, open of kwetsbaar op te stellen. Ik hoop die drempel te slechten door mensen te enthousiasmeren om mee te doen.

Verder reiken
De kaartjes vonden hun weg al naar trainers, coaches, leerkrachten, psychologen, winkeliers. Geweldig! Ik zou zo graag nog véél meer mensen bereiken en samen gaan voor het ultieme doel: echte verbondenheid creëren middels het kleine gebaar. Velen hebben al ervaren dat de kaartjes een nieuwe beleving zijn van geven en krijgen. Een eenvoudig maar doeltreffend middel tot verbinding en geluk. 

Wat kun je doen?
Voel je je betrokken bij mijn missie? Heel leuk als je wilt helpen! Hoe? Er zijn verschillende manieren. 

  • Like de Bloemwoord Facebook pagina en deel de berichten. Super als je vermeldt wat jouw ervaringen met de kaartjes zijn.
  • Ieder verkocht product is er één. Daardoor kan Bloemwoord (blijven) bestaan en verder groeien en bloeien. Een klein Nederlands bedrijf en een met trots en toewijding gemaakt product, lokaal gedrukt op verantwoord papier. 
  • Weet je een bedrijf waar de kaartjes perfect zouden passen? Mail je tip door via info@bloemwoord.nl. Als dank ontvang je een leuke attentie.
  • Deel de Bloemwoord folders uit. Via info@bloemwoord.nl kun je een pakketje van 10 folders opvragen. Verspreid ze onder bekenden of klanten, iedereen die Bloemwoord volgens jou moet leren kennen. Vermeld je naam en adresgegevens en je ontvangt de folders en een leuke attentie in de brievenbus.

Dankjewel!

Goeie zin® en Bloemwoord® zijn bij CCproof geregistreerde handelsmerken.

© 2016 - 2021 Bloemwoord - Goed gevoel kaartjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel