Wat is het verschil tussen de kleine Goeie zin Ik, Jij, Nu kaartjes en de Bloemwoord kaartjes?

  • De Ik kaartjes zijn 48 kaartjes met positieve spreuken, in een doosje of los verkrijgbaar. Je geeft er jezelf op ieder moment een goed gevoel mee. De spreuken zijn algemeen en toegankelijk. In de praktijk zijn de Ik kaartjes ook geliefd om aan een ander te geven; als (afscheids)kadootje voor een collega, aan vrienden, vrijwilligers of medewerkers. De Ik kaartjes op de standaard worden gebruikt door onder andere coaches, docenten, praktijkhouders, begeleiders en therapeuten om aan cliënten / leerlingen mee te geven.
  • De Nu kaartjes zijn een vervolg op de Ik kaartjes. Het zijn 48 kaartjes in een doosje met een andere vormgeving dan de Ik & Jij kaartjes en 48 andere teksten gericht op bezinning, genieten in het moment, je kracht voelen. De Nu kaartjes zijn een inspirerend (eindejaars)kadootje. In het algemeen geldt dat als je de Ik kaartjes leuk vindt, de Nu kaartjes ook zullen bevallen. De Nu kaartjes zijn ook verkrijgbaar  op de standaard. 
  • De Jij kaartjes zijn 32 compliment- en bedankkaartjes, in een klein boekje of los verkrijgbaar. Je geeft de kaartjes kado om je oprechte waardering te laten zien, als dank voor iemands inzet, om een vriendschap te koesteren, wanneer iemand iets moois heeft bereikt of veel voor je heeft betekend. De Jij uitdeelkaartjes op de standaard worden graag gebruikt vanwege hun positieve invloed op de werkplek, in zorginstellingen of tijdens reorganisaties en trainingen.
  • De Bloemwoord kaartjes zijn 30 losse kaartjes waarmee je jezelf of een ander op een lichte manier steun en troost kunt geven. Ze zijn ingetogen en toch kleurrijk, de teksten zijn eenvoudig en 'klein' zodat ze bij iedereen heel persoonlijk binnen kunnen komen. Mensen die door een moeilijke periode heen gaan van ziekte, verlies of scheiding ondervinden steun van de kaartjes. De Bloemwoord kaartjes zijn alleen los in setjes verkrijgbaar of in de houten presentatiedoos.

Voor wie zijn de kaartjes bedoeld?
De kaartjes zijn zowel particulier als zakelijk te gebruiken. Ze worden ingezet door onder andere coaches, trainers, psychologen, winkeliers, docenten, zorgprofessionals. Door de toegankelijkheid van de teksten en ontwerpen zijn ze breed inzetbaar.

Het gewenste aantal van een product staat er niet bij? Kunnen we een prijsopgave ontvangen?
Wij hebben de meeste kaartjes ruim op voorraad. Tot 50 stuks zijn ze direct leverbaar. De staffelpijs voor 50 stuks is ook meteen de vanaf-prijs. Heb je een ander of groter aantal nodig? Neem dan contact met ons op via info@bloemwoord.nl

Kan ik buiten de webwinkel om, bijvoorbeeld via e-mail, producten (bij)bestellen?
Nee, dat is niet mogelijk. Alle bestellingen verlopen via de webwinkel. Dit kan niet anders in verband met de administratieve verwerking en afhandeling van een bestelling.

Mogen de losse Goeie zin en Bloemwoord kaartjes verkocht worden?
Nee, dat mag niet aangezien het hier om een service/uitdeel/cadeau-product gaat. Voor meer informatie verwijzen we je graag naar de pagina over wederverkoop.

Is het personaliseren van de kaartjes mogelijk?
Nee, het is niet mogelijk om de kaartjes te laten personaliseren (branden) om twee redenen:

  • We kiezen bewust voor de kracht van eenvoud qua teksten en ontwerpen. Alles is op elkaar afgestemd. Het personaliseren doet daar, naar ons idee, afbreuk aan; dat geldt zowel voor onze ontwerpen als voor de huisstijl van de ander.  
  • Al onze kaartjes worden offset gedrukt om de beste kwaliteit te waarborgen. Offset druk is qua kosten pas interessant vanaf een bepaalde oplage. Flexibele aantallen op maat laten drukken is niet haalbaar.

Mogen wij de Goeie zin of Bloemwoord teksten gebruiken in onze eigen huisstijl?
Nee, in verband met het intact laten van de Goeie zin en Bloemwoord stijl mag dit niet. Vanwege het copyright is het gebruik van de teksten in een eigen huisstijl helaas niet mogelijk. Meer informatie over het copyright en de mogelijkheden voor het niet-commerciele gebruik van de teksten vind je hier.

Hoe duurzaam zijn jullie producten?
Al onze kaartjes zijn gedrukt op hoogwaardig FSC mix of FSC recycle papier, door een Nederlandse drukker die duurzaamheid hoog in het vaandel heeft. De houten producten worden gemaakt van FSC populieren hout, hergebruikt steiger- en berkenhout. Bij de keuze voor samenwerkingspartners kiezen we bewust voor partijen die werken met hergebruikte materialen. Verder werken we samen met mensen die een achterstand tot de arbeidsmarkt hebben. 

© 2016 - 2021 Bloemwoord - Goed gevoel kaartjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel