Navigatie

Over Goeie zin®
In het dagelijks leven ben je soms aangenaam verrast door het fijne gevoel dat kan ontstaan in het contact met de ander. Wanneer iemand je raakt met een vriendelijke lach, spontane hulp of een mooie uitstraling. Daar uiting aan willen geven is de kern van Goeie zin. Met originele, positieve teksten op kleine (uitdeel)kaartjes wil Goeie zin bijdragen aan een goed gevoel voor iedereen. Van positieve aandacht genieten we allemaal. De kaartjes hebben als uitgangspunt om écht verbinding te maken. Het is fijn om een klein en vriendelijk gebaar te kunnen maken naar een ander of jezelf. Met de Goeie zin kaartjes heb je direct een middel om dat overal te doen. Het is mijn missie om met Goeie zin het kleine geluk door te laten sijpelen in de samenleving. Op straat, in winkels, scholen, zorginstellingen, restaurants, maar ook gewoon thuis, overal waar het spontane contact met een ander je blij kan maken.

Teksten 
Alle teksten zijn zelfbedacht, de gewone alledaagse dingen vormen een bron van inspiratie. Het doel is steeds om de teksten zo kort en pakkend mogelijk te schrijven. De eenvoud van de ontwerpen sluit daarbij aan. Al zolang ik me kan herinneren ben ik bezig met taal, schrijven en dichten. Dat doe ik het liefst en ik ga dan ook volledig op in het creëren van nieuwe teksten. Het schaven aan de zinnen, woorden en vormgeving tot het geheel exact het juiste gevoel weergeeft is een fijn creatief proces. Dat anderen plezier van de kaartjes hebben of er kracht uit putten geeft mij veel voldoening. 

Duurzaam samen
Het goede gevoel komt terug in de opzet van de onderneming. In het aangaan van samenwerkingsverbanden met lokale, duurzame ondernemingen en leveranciers. Het is heel fijn om samen te mogen werken met partijen die net zo gedreven en enthousiast zijn als ik zelf. Met plezier, zorg en aandacht ondernemen zijn vanzelfsprekende waarden.

Wil je graag meer weten? Neem dan contact met me op via info@bloemwoord.nl.

Martine Boons

 

© 2016 - 2019 Bloemwoord - Goed gevoel kaartjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel