Navigatie

Informatie-pakket voor bedrijven, organisaties en instellingen

Heb je beroepsmatig interesse in het gebruik van de kaartjes? Wil je graag meer informatie over de achtergrond en de toepassing in de praktijk? 

Vraag dan hier een informatiepakket aan. Er is keuze uit een Bloemwoord of Goeie zin pakket met extra informatie en een aantal voorbeelden van de kaartjes en kaarten.

Het Bloemwoord informatiepakket is geschikt voor therapeuten, verlies- en rouwcounselors, mediators,  familie-advocaten, mantelzorgconsulenten, maatschappelijk werkers, uitvaartbegeleiders, medewerkers in de zorg bij een hospice / verpleeg- of verzorgingshuis / PG-dagbehandeling / ziekenhuizen. 

Het Goeie zin informatiepakket is geschikt voor (kinder)coaches, trainers, leerkrachten, managers, praktijkhouders, winkeliers, masseurs, fysiotherapeuten, schoonheidsspecialisten enzovoort.

Het pakket is gratis en geheel vrijblijvend* verkijgbaar, we vragen alleen om een bijdrage in de verzendkosten (3,95) 

*Voorwaarde voor het aanvragen van een pakket is dat je bij een bedrijf / organisatie / instelling werkt of een eigen praktijk hebt en nog niet bekend bent met onze kaartjes.  Eén pakket per klant. NB: het pakket wordt alleen verstuurd aan zakelijke klanten en dus niet aan particulieren.

 

 

 

Sorteer op
  • Bloemwoord informatie-pakket
    Bloemwoord informatie-pakket
    € 3,95
  • Goeie zin informatie-pakket
    Goeie zin informatie-pakket
    € 3,95
© 2016 - 2019 Bloemwoord - Goed gevoel kaartjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel