Navigatie

Informatie voor wederverkopers
Wij krijgen regelmatig de vraag of het inkopen van de kaartjes voor de wederverkoop tot de mogelijkheden behoort. Onze klanten en wij zelf zien Bloemwoord en Goeie zin meer als een initiatief dat de wereld een klein beetje mooier maakt. Minder als een commercieel bedrijf. Het is fijn dat die bedoeling overkomt. De voorwaarden zijn dan ook anders dan gebruikelijk. We lichten het graag toe. 

Goed gevoel-kaartjes
De losse Goeie zin en Bloemwoord kaartjes, in de standaard of houten doos, zijn bedoeld om mee te geven aan klanten, cliënten, bezoekers, patiënten, leerlingen. De losse kaartjes mogen niet verkocht worden, ook niet voor een laag bedrag.

Het doel van de Goeie zin en Bloemwoord kaartjes is om vanuit oprechte verbinding met jezelf en de ander een kaartje te overhandigen of mee te nemen. Zomaar voor een goed gevoel, als bedankje of steuntje in de rug. Daarvoor betalen past niet bij de intentie.

Voor de wederverkoop
De Ik en Nu kaartjes in doosje en de Jij boekjes zijn wél in te kopen voor de wederverkoop. Bijvoorbeeld in combinatie met het meegeven van de kaartjes zoals hierboven beschreven.

De inkoopprijzen zijn gebaseerd op het geven van een korting bij afname van grotere aantallen. De reden is dat de productiekosten hoog zijn; alle kaartjes worden gedrukt in kleine oplages in Nederland op hoogwaardig FSC papier. Een groot gedeelte van het handling-proces gebeurt handmatig. De kartonnen standaards en houten doosjes worden duurzaam en lokaal gemaakt. Hoge marges zijn daardoor niet haalbaar. 

Bloemwoord.nl
Alle producten en de prijzen staan overzichtelijk op onze website Bloemwoord.nl. Bij ieder afzonderlijk product kun je de (staffel)korting terug vinden bij grotere afnames. Tot 50 stuks zijn alle producten direct leverbaar. Heb je grotere aantallen nodig? Neem daarvoor gerust contact met ons op via info@bloemwoord.nl. We informeren je graag!

 

 

Klik hier voor een overzicht van de Goeie zin producten

© 2016 - 2019 Bloemwoord - Goed gevoel kaartjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel