Copyright

Bloemwoord® en Goeie zin® 
Bloemwoord® en Goeie zin® zijn wettig gedeponeerde handelsmerken in de Benelux. Er rust copyright op het logo, de teksten, het design (vormgeving) en het gedachtegoed van Bloemwoord® en Goeie zin® en daarmee van Bloemwoord.nl en Goeiezin.com. Deze rechten worden beschermd door de Merkplaats te Amsterdam.

Gebruik door derden
Commerciële bedrijven of websites hebben geen toestemming tot gebruik van de Bloemwoord en Goeie zin teksten. Voor alle overige organisaties, zoals ideële instellingen, verenigingen en non-profit organisaties, geldt dat pas na overleg met ons gebruik van de teksten en designs mogelijk is. Inhoudelijke afspraken en gegeven toestemming worden altijd schriftelijk vastgelegd voorafgaand aan de toepassing van de tekst. Wil je met ons in contact komen over het gebruik van een tekst, mail dan naar info@bloemwoord.nl

Niet-commercieel gebruik
De teksten mogen wél zonder toestemming gebruikt worden voor persoonlijk, niet-commercieel gebruik. Zoals bij je thuis, op het werk of op je Facebookprofiel. Een verwijzing naar de herkomst is fijn. 

Bescherming van ideeën
Om te voorkomen dat er inbreuk wordt gedaan op onze auteursrechten zijn alle teksten en de vormgeving vastgelegd in CCProof. Dit is een online applicatie waarin je eenvoudig al je ideeën vastlegt. Meer weten? Klik dan op het zegel.

 

 

© 2016 - 2021 Bloemwoord - Goed gevoel kaartjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel