Navigatie

Bloemwoord 
Bloemwoord is een initiatief van Martine Boons. Een kleinschalige uitgeverij die, onder de merknamen Bloemwoord en Goeie zin, in eigen beheer kaartjes uitgeeft met korte positieve teksten. Om mee te geven aan cliënten, leerlingen, patiënten, klanten, collega's, familie-leden. Zomaar als verrassend gebaar of heel bewust om positieve aandacht te schenken en je waardering te tonen.

Twee gewone dagelijkse woorden samengesmolten tot een eenvoudig nieuw woord. Dat is Bloemwoord. Misschien begrijp je het woord niet meteen maar geeft het wel een bepaald gevoel. Bij het schrijven vind ik het gevoel van de woorden het allerbelangrijkst. Net zo lang sleutelen tot een tekst klopt, de zinnen raak zijn en toch zo open mogelijk zodat je jezelf erin herkent. Geweldig om daarmee bezig te zijn! Het besef dat anderen plezier of steun hebben aan de kaartjes maakt me blij en dankbaar. Inspiratie komt uit het dagelijks leven, daar is zoveel moois te zien en te beleven. 

'Geef woorden als bloemen, om op te beuren, kracht te geven, lief en leed te delen, blij te maken en in het hart te raken. Bloemen ZIJN, ze groeien en bloeien naar het licht, soms tegen de verdrukking in, zich niet bewust van hun schoonheid of de naam die wij ze gaven. Die eenvoudige universele kracht heb ik geprobeerd uit te drukken in troostrijke woorden en zinnen'.

 

Kaarten voor echte verbondenheid
Verlies, afscheid, ziekte, het hoort óók bij het leven. Vaak schieten woorden tekort en weet je niet goed wat je moet zeggen wanneer iemand zoiets meemaakt. Verbondenheid, er zijn en aandacht geven is dan genoeg. Dát is precies de bedoeling van de Bloemwoord kaarten. Met weinig woorden zeg je zoveel meer. De kaarten zijn anders dan de gebruikelijke rouw- of condoleancekaarten. Licht, open, warm en kunstig. Het mooie is dat ze zowel bij een nieuw leven als bij een sterven gebruikt worden. En bij alle bijzondere levensgebeurtenissen daartussenin.

Goeie zin
In het dagelijks leven ben je soms aangenaam verrast door het fijne gevoel dat kan ontstaan in het contact met de ander. Wanneer iemand je raakt met een vriendelijke lach, spontane hulp of een mooie uitstraling. Iets doen met die momenten is de kern van Goeie zin. Met de kleine kaartjes wil Goeie zin bijdragen aan een goed gevoel voor iedereen. Van positieve aandacht genieten we allemaal. De kaartjes hebben als uitgangspunt om écht verbinding te maken, ze bieden een middel om dat overal te doen. Op straat, in winkels, scholen, zorginstellingen, restaurants of gewoon thuis. Overal waar het spontane contact met een ander je blij maakt.

Duurzaam samen
Het goede gevoel komt terug in de opzet van de onderneming. In het aangaan van samenwerkingsverbanden met lokale, duurzame ondernemingen en leveranciers. Het is prettig om samen te mogen werken met partijen die net zo gedreven en enthousiast zijn als ik zelf. Met plezier, zorg en aandacht ondernemen zijn vanzelfsprekende waarden.

Ontwerp
Het Bloemwoord logo en de kaarten zijn ontworpen door het fijne team van Oranje Vormgevers. De sprekende kleuren en designs brengen de woorden tot leven. Naast de Bloemwoord kaarten is het volledige (zakelijke) assortiment van Goeie zin via Bloemwoord.nl verkrijgbaar.

Wil je graag meer weten? Neem dan contact op met Martine via info@bloemwoord.nl. 

 

 

 

© 2016 - 2019 Bloemwoord - Goed gevoel kaartjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel