Het doel, een goed gevoel
Bloemwoord is een kleinschalig initiatief om de wereld een beetje mooier te maken, je eigen wereld om mee te beginnen.
Opgegroeid met het motto 'kleine moeite, groot plezier', begreep ik pas later dat het echt zo werkt. En dat ik daar iets mee wilde doen! Om stil te mogen staan bij alle mooie, lieve of ontroerende momenten in ons dagelijks leven ben ik Bloemwoord begonnen. Met de kleine kaartjes heb je een middel binnen handbereik om een  fijn gebaar te kunnen maken. Waar je ook bent en aan wie je maar wilt. Het maakt indruk op de ontvanger én de gever. Iedereen leeft op van positieve aandacht, waardering en verbinding. 

Is dit voor mij?
Ik heb al veel mooie dingen meegemaakt door de kaartjes uit te delen als het moment daar was. Aan de kapper, de ober in het restaurant, een vriendelijke onbekende in de supermarkt, de aardige treinconducteur, mijn vriendinnen enzovoort. Iedere keer weer was dat spannend en verrassend om te doen. Welke tekst kies ik voor deze persoon? In deze situatie? Hoe zal de reactie zijn? Altijd pakte het positief uit en ontstond er iets bijzonders.

Eenvoud
In de loop van de tijd hebben velen de kracht van dit eenvoudige gebaar ontdekt. De kaartjes worden op de meest uiteenlopende plekken gebruikt. Daar waar mensen op hun kwetsbaarst zijn en een hart onder de riem erg nodig hebben; binnen coaching, counseling en training, in het ziekenhuis, hospice of verpleeghuis. 

Het is mijn missie om nog véél meer mensen kennis te laten maken met het goede gevoel dat je (gratis!) cadeau krijgt  bij het geven of ontvangen van een Bloemwoord kaartje.

 

 

Duurzaam samen
Het goede gevoel komt terug in de opzet van de onderneming.
Met plezier, zorg en aandacht ondernemen zijn vanzelfsprekende waarden. Ik bedenk en maak alles zelf, in samenwerking met een vast team van fijne creatieve mensen en leveranciers. Het gebruikte papier is duurzaam, alles wordt in Nederland gedrukt in kleine oplagen. De houten producten worden gemaakt door medewerkers van de sociale werkvoorziening of door lokale ondernemingen die, net als ik, met hart en ziel voor hun product gaan. Koop je bij Bloemwoord dan ondersteun je een product met een verhaal. 

Ontwerp
Het logo en de kaartjes zijn ontworpen door het fijne team van Oranje Vormgevers. De sprekende kleuren en designs brengen de woorden tot leven. 

Wil je graag meer weten? Neem gerust contact met me op via info@bloemwoord.nl. 

Martine 

 

 

 

© 2016 - 2021 Bloemwoord - Goed gevoel kaartjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel