Handelsnaam

Goeie zin is een handelsnaam van uitgeverij Bloemwoord. Goeie zin is geregisteerd bij de Kamer van Koophandel te Eindhoven op 5 mei 2014 met nummer 60621842 en BTW nummer NL148762372B02, op 4 april 2017 is de eerste handelsnaam Bloemwoord geworden. Goeie zin blijft daaronder als handelsnaam bestaan.

Algemene voorwaarden
De algemene voorwaarden zijn van toepassing op elk aanbod van Bloemwoord.nl en op elke overeenkomst op afstand tussen Bloemwoord en jou. Deze algemene voorwaarden zijn in te zien op www.bloemwoord.nl. Op verzoek sturen wij de algemene voorwaarden op papier toe. Door te bestellen ga je akkoord met de algemene voorwaarden.

Prijzen en betaling
Prijzen op www.bloemwoord.nl zijn exclusief btw en exclusief verzendkosten. De verzendkosten staan apart vermeld. De actuele prijzen, prijswijzigingen of aanbiedingen kun je vinden op www.bloemwoord.nl . Betaling vindt plaats op een door Bloemwoord aangeboden betaalwijze. Via Ideal, overschrijving vooraf of betaling via factuur achteraf. Bij overschrijving vooraf verzoeken we je om binnen 5 werkdagen te betalen. Als de betaling niet binnen die termijn binnen is dan wordt je bestelling geannuleerd.

Levertijd
We voeren jouw bestelling met plezier, zorg en aandacht uit. Mocht er onverhoopt toch iets mis zijn gegaan, neem dan meteen contact met ons op via info@bloemwoord.nl dan zorgen we dat het zo snel mogelijk wordt opgelost. Bestellingen worden op maandag en donderdag en na ontvangst van de betaling verzonden. Als er een vertraging ontstaat tijdens de verwerking dan laten we je dit zo snel mogelijk weten.

Bezorgkosten
Bijgaand de bezorgkosten in Nederland en België.

Nederland  

  • 0 t/m 30 kg            € 3, 95 inclusief btw, brievenbuspakje en pakket met Track en Trace codE

België  

  • 0 t/m  30 kg           € 9,95 inclusief btw, brievenbuspakje en pakket met Track en Trace code

De verkoopovereenkomst
Bloemwoord.nl behoudt zich het recht voor om een bestelling te weigeren zonder opgave van een reden.
Wij beschrijven en tonen onze producten zo nauwkeurig en waarheidsgetrouw mogelijk. Kennelijke vergissingen of fouten zijn niet bindend voor Bloemwoord.nl. Wij vermelden duidelijk hoe lang en voor welk product een aanbieding geldig is. Via een kortingscode kan van een aanbieding gebruik worden gemaakt.

Niet helemaal tevreden?
Wij versturen de bestelling zo snel en zorgvuldig als mogelijk is. Als er toch iets mis is of niet naar tevredenheid, laat het ons dan weten. Doe dit binnen 14 dagen. We kijken graag samen met jou naar een goede oplossing. Je ontvangt zo snel mogelijk maar zeker binnen 14 dagen een reactie. Mail je klacht, opmerking of probleem naar: info@bloemwoord.nl of bel ons op T: 085 8771974

Retouren
Je hebt het recht om binnen 14 dagen en zonder opgave van een reden aankopen te retourneren. Eén dag na levering van de producten gaan deze 14 dagen in.

Het adres waar je de producten naar toe mag sturen is:
Bloemwoord
Afdeling Retouren
Hertog Janlaan 6
5062CM Oisterwijk

Binnen 14 werkdagen na ontvangst van de retourzending storten wij het bedrag van de aankoop + de verzendkosten op je rekening. Let op: de kosten voor het terugsturen van het product zijn wel voor jouw rekening. Ook moet het product in een zo oorspronkelijk mogelijke staat zijn.

Beschadigingen
Als een product bij ontvangst beschadigd is, bijvoorbeeld door transport of onzorgvuldige aflevering, neem dan meteen contact met ons op. Ongebruikte beschadigde producten vervangen we kosteloos.

Overmacht
Bloemwoord.nl is niet verplicht om een overeenkomst of deel ervan na te komen als er sprake is van overmacht. Bloemwoord.nl heeft in dat geval het recht de overeenkomst op te schorten, deels na te komen of te ontbinden zonder vergoeding van schade aan de klant. Duurt de periode van overmacht langer dan 2 maanden, dan mogen beide partijen de overeenkomst ontbinden.

Aansprakelijkheid
Bloemwoord.nl is niet aansprakelijk voor beschadigingen aan de standaards, Ik- en Jij- kaartjes, of overige producten door verkeerd gebruik zoals scheuren, laten vallen of enigerlei wijze stuk gaan door onzorgvuldig handelen. Ook zijn wij niet aansprakelijk voor de gevolgen van en reacties op de toepassing van de Goeie zin kaartjes in de dagelijkse praktijk.

Copyright
Op alle uitgaven rust copyright: van de tekstschrijvers, de ontwerper, de vormgever en Bloemwoord. Alle teksten en ontwerpen lieten wij vastleggen bij CCProof, het auteursrechtenbeheer van de Merkplaats te Amsterdam, www.demerkplaats.nl.  Niets mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt, in enige vorm of op welke wijze ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Bloemwoord. Het is wettelijk verboden om zonder toestemming iets over te nemen - ook niet voor een eigen website-. Als je iets wilt overnemen of gebruiken neem dan contact met ons op. We bekijken samen wat er mogelijk is. Ook de inhoud van de website is auteursrechtelijk beschermd en eigendom van Bloemwoord.

© 2016 - 2021 Bloemwoord - Goed gevoel kaartjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel